Če želimo, da bo drugače, moramo na volitve

Ko sem na cesti srečal kolega in mu v roke porinil letak s svojim portretom, je bila reakcija pričakovana: “Prijatelj, zabil si si avtogol.” Spet drugi je bil zaskrbljen: “Zakaj ti je tega treba?”.

Ampak bili so tudi drugačni odzivi. Prijatelj, katerega mnenje mi pomeni veliko, je dejal: “Zelo sem vesel, da naša generacija prevzema pobudo.”

Kandidiram zato, ker verjamem, da je ideal čiste in poštene politike dosegljiv.

Ni mi mar, če sem si zabil avtogol, za vrednote, ki so mi blizu, se je vredno izpostaviti. Imam odlično ekipo, stranka, ki sem jih obljubil zvestobo ni obremenjena z nobeno afero in ima odlične obete za prihodnost, saj jo podpirajo domači strokovnjaki, ki so pripravili najboljši program za naslednji mandat, podpora pa je močna tudi v tujini s strani evropske grupacije EPP in nemške CDU.

Volitve v Državni zbor bodo 13. 7. 2014.

Kandidiral bom v tretjem okraju “Novo mesto center”, in sicer na listi NSi – krščanski demokrati. Na seznamu bom pod zaporedno številko 2. V drugem okraju “Novo mesto okolica” pa kandidira moj prijatelj, Šentjernejčan Luka Luzar.

Udeležba na tokratnih volitvah zagotovo ne bo plebiscitarna, tako da bo še kako veljalo pravilo, da šteje prav vsak glas.

Pridite na volitve, spodbudite tudi svoje sorodnike, znance in prijatelje.